Over Sprong Bouw

Over Sprong Bouw

Sprong Bouw is een jong bedrijf en opgericht door Roel Sprong.

Na jaren lang als uitvoerder bij een grote aannemer te hebben gewerkt, besloot Roel om zijn hart te volgen en een bedrijf te starten in het verhuren van zichzelf als uitvoerder en het aannemen van klussen bij mensen thuis waar u zelf niet aan toe komt.

Wie kent het nou niet een klussenlijstje in de onderste la van de kast die steeds maar langer wordt. U heeft niet de tijd, het juiste gereedschap, of nou net even de handigheid mist. Om nou een aannemersbedrijf te bellen gaat ook weer wat te ver. Sprong Bouw is hiervoor het aangewezen adres. Ook voor de grotere klussen en voor verbouwingen kunt u uiteraard bij Sprong Bouw terecht

Sprong Bouw onderzoekt, denkt mee en is oplossingsgericht. Heeft u een klus? Maak dan snel een afspraak en wij komen graag langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Wij zijn flexibel en hanteren een hoge kwaliteit. Bijna alles is bespreekbaar.

Indien nodig worden de kennis en kunde van het groot opgebouwde netwerk van andere partijen ingeschakeld zodat Sprong Bouw geen klus uit de weg hoeft te gaan.